foto

Bernhard Dübe

  • nar. 13.2.1943 (76 let)
    Wittstock/Dosse, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Urlaub (TV film)
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
1985 Hans - Chlapec v Německu (TV film)
1971 Chopin-Express (TV film)
1969 Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Optimist (S02E14)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky