foto

Adrian Zwicker

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
2018 Axel, der Held
Macht Euch keine Sorgen (TV film)
Nikdy neodvracej zrak
2016 Barva vítězství
2011 Tatort - Unter Druck (TV film)
2010 Wie alles endet
2009 Berlin ´36
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
2002 Aus.schluss (studentský film)
Fickende Fische
Na plnej plyn
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
1998 Helden in Tirol

TV seriály

2020 Diversant: Krym (TV seriál)
2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Hausfreunde (S14E11)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Louis Rauscher (S06E10)
2017 Professor T. (TV seriál)
Mord im Hotel (S01E03)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
DNA (S01E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Proč je tato noc jiná (S05E04)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Gute Gesellschaft (S10E05)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Tödliche Versuchung (S04E11)
2004 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Kompas lásky (E03)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Rex se mstí (S05E06)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky