foto

Torsten Michaelis

  • nar. 31.1.1961 (59 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Das fleißige Lieschen (TV film)
2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Die Füchsin - Spur in die Vergangenheit (TV film)
Die Haut der Anderen
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
2016 Frantz
Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
Nahý mezi vlky (TV film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2014 Kafkovo Doupě
2013 Hai Alarm am Müggelsee
Pět let
2012 Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
Offroad
Wir wollten aufs Meer
2011 Die Stunde des Wolfes (TV film)
Hotel Lux
Místo činu: Smrt v první lize (TV film)
Neznámý
Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Tatort - Heimatfront (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2009 Der Raketenmann Wernher von Braun (TV film)
Ein Dorf schweigt (TV film)
Lila, Lila
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
Německo '09
Stíny spravedlnosti (TV film)
Zwölf Winter (TV film)
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
Předčítač
Zúčtování (TV film)
2007 Místo činu: Otázka cti (TV film)
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
2005 Kabale und Liebe (TV film)
Katze im Sack
NVA
2002 Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
2000 Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Tatort - Tanz auf dem Hochseil (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1995 Rache
1991 Bronsteins Kinder
Engel mit einem Flügel (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
1988 Kai aus der Kiste
1987 Gold für den König (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1982 Konrads Erbtanten (TV film)

TV seriály

2020 WaPo Berlin (TV seriál)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verstorben (S16E19)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein neuer Arm für Max (S22E21)
Gnadenlos (S22E20)
2018 Berlínská mise (TV seriál)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Sprachlos (S20E06)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Popel popelu (S11E05)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Getrennt (S12E12)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Bretter, die die Welt bedeuten (S02E14)
Fashion Victim (S02E13)
Der Lockvogel (S02E08)
další epizody (10)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Gartenlaube (S01E15)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
další epizody (11)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Die Doppelgängerin (S01E05)
Der Wohltäter (S01E04)
Herzlos (S01E03)
další epizody (5)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Unter den Linden (E32)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ochránce (S06E02)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Doppelt hält schlechter (S01E04)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Tod eines Models (S02E02)
Herz in Not (S02E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
Sex-Inserate (S01E02)
Top oder Flop (S01E01)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Entscheidung aus Liebe (S01E11)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ohne Wenn und Aber (E126)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky