foto

Nina Zanjani

  • nar. 1.9.1981 (39 let)
    Teherán, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Halvdan Viking
2017 Exfrun
2013 Hotel
2010 Domů na Vánoce
Farsan
2008 Selma (TV film)
2007 Se upp för dårarna

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Jag vill se framåt (S01E05)
Kan du älska mig nu? (S01E04)
další epizody (6)
2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
2010 Wallander (TV seriál)
Indrivaren (S02E12)
Arvet (S02E11)
Vålnaden (S02E10)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
Skytten (S02E08)
Läckan (S02E07)
další epizody (9)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky