foto

Ezio Pinza

  • nar. 18.5.1892
    Řím, Itálie
  • zem. 9.5.1957 (64 let)
    Stamford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Italské námluvy - a.z.
1955 A.N.T.A. Album of 1955 (TV film)
1954 General Foods 25th Anniversary Show: A Salute to Rodgers and Hammerstein (TV film)
1953 Season's Greetings (TV film)
Tonight We Sing
1951 Mr. Imperium
Strictly Dishonorable
1947 Carnegie Hall
Rehearsal: The Telephone Hour

TV seriály

1953 Bonino (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
The Ezio Pinza Show (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Dokumentární

2012 Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II (TV film) - a.z.
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál) - a.z.
1997 20th Century-Fox: The First 50 Years (TV film) - a.z.
1951 The Metro-Goldwyn-Mayer Story - a.z.
1939 Salzburg, die Festspielstadt

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - a.z.
1954 The Martha Raye Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
The Dave Garroway Show (TV pořad)
1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)
The Name's the Same (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)
We, the People (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace