foto

Chantal Goya

  • nar. 10.6.1942 (76 let)
    Saigon, Vietnam
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Naprosto úžasný
1974 Krysy z temnot
1969 Tout peut arriver
Échelle blanche, L'
1967 Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Mužský rod, ženský rod
1963 Šaráda

TV seriály

2013 Y'a pas d'âge (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1968 Záznamy agentury O (TV seriál)
1965 Dim Dam Dom (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1987 Le monde est à vous (TV pořad)
Matin Bonheur (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace