foto

Patrick Garrow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Buckout Road
2016 Edge of Winter
2015 Poltergeist
Zoom
2014 Robocop
2012 If I Were You
2011 Change of Plans (TV film)
Desperately Seeking Santa (TV film)
High Chicago
2010 The 19th Wife (TV film)
2009 Good Friday, The
Unstable (TV film)
2008 Céline (TV film)
Obchod se smrtí (TV film)
Slepota
2006 16 bloků
Me and Luke (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
2004 Hvězda
2003 Bod zvratu (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městě (TV film)
Čas vlka
2000 Bone
1999 Posedlost Ayn Randové

TV seriály

2018 Damnation (TV seriál)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
12 opic (TV seriál)
Ještě minutu (S04E09)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Bratrský výlet (S04E03)
Přeměna (S04E02)
Princezna bojovnice (S04E01)
2017 Pure (TV seriál)
Baptism (S01E06)
Communion (S01E05)
Funeral (S01E04)
další epizody (5)
12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Noc zúčtování (S03E09)
Vlk, kterého krmíš (S03E07)
další epizody (8)
2016 Slasher (TV seriál)
In the Pride of His Face (S01E07)
The One Who Sows His Own Flesh (S01E06)
Ill-Gotten Gains (S01E05)
další epizody (7)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Prastarý mnich (S02E08)
Rudá skříňka (S02E07)
Zázračná škola (S02E04)
další epizody (5)
Království (TV seriál)
Skotské klany (S03E16)
2015 12 opic (TV seriál)
Paradox (S01E12)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
Jedna krev (S01E06)
Příkaz k zabití (S01E01)
2014 Bitten (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Takiawase (S02E04)
Sakizuke (S02E02)
Kaiseki (S02E01)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Hello, Handsome (S01E05)
Played (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
Irský gentelman (S02E10)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch au naturel (S06E05)
2012 Firma (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Berzerk (S02E12)
Black Widow (S02E10)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
Bod zlomu (S02E05)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Výjimeční (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Cost of Doing Business (S04E10)
2010 Bolts & Blip (TV seriál)
Call Me Fitz (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Vítejte v Haven (S01E01)
Nikita (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Síla (S01E01)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
The State Within (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a ta druhá (S01E07)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace