foto

Zdeněk Hrubý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1999 Taková normální holka
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
1997 Polobotky (TV film)
1952 Validub

TV seriály

1981 Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)

Dokumentární

1998 Kámen a poznání

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Školní výlet
2009 Zoufalci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace