foto

James Alfred Menard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2014 Kluci na povel (TV film)
2013 Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2007 Snídaně pro psy

TV seriály

2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Epilog (S02E18)
Společný důvod (S02E17)
Obsazení (S02E15)
další epizody (6)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pomsta (S02E08)
Procitnutí (S02E03)
Intervence (S02E01)
další epizody (9)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Čas (S01E08)
Voda (S01E06)
Světlo (S01E05)
další epizody (4)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Svatyně (TV seriál)
Fata Morgana (S01E03)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Totožnost (S05E18)
Nákaza (S05E17)
Pozůstatky (S05E15)
další epizody (15)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Věštec (S04E08)
Ztráta paměti (S04E06)
další epizody (5)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bez konce (S10E20)
Rodinná pouta (S10E18)
Padouchové (S10E16)
další epizody (5)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Protiúder (S10E07)
Nezvaný host (S10E05)
další epizody (10)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Prototyp (S09E09)
Babylon (S09E08)
Předsunutá základna (S09E06)
další epizody (16)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
Oběti (S08E09)
Úmluva (S08E08)
další epizody (16)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
Právo na zrození (S07E10)
Mstitel (S07E09)
další epizody (13)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
Hrdinové (S06E08)
Kobka (S06E06)
další epizody (11)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
Mezi dvěma ohni (S05E09)
Domácí zvířata (S05E07)
další epizody (11)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Hadí zášť (S04E14)
Není cesty zpět (S04E11)
Spálená země (S04E09)
další epizody (11)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
Minulost a přítomnost (S03E11)
Bitevní řád (S03E09)
další epizody (11)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Duchové (S02E13)
Zhouba (S02E10)
Rodina (S02E08)
další epizody (6)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace