foto

Clare Coulter

  • nar. 1942
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 We Are Gold
2018 Emmy
2017 Bird
Na mou duši
2006 Daleko od ní
2003 Hollywood severu
2002 Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Saint Monica
1999 The Five Senses
1997 Stačí si přát
1995 Osudné svědectví (TV film)
When Night Is Falling
1991 Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
1986 Last Season, The
Svazek manželský (TV film)
1985 Terminal Choice
1983 Wars, The
1982 Boys and Girls
By Design
Vražedná linka

TV seriály

2016 American Gothic (TV seriál)
Kindred Spirits (E08)
2015 Helix (TV seriál)
Plody zla (S02E06)
Hladomorna (S02E05)
Denšó (S02E04)
další epizody (5)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
2005 The New Worst Witch (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
1999 Foolish Heart (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1996 The Newsroom (TV seriál)
1995 Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Town Where No One Got Off (S01E04)
1985 Evergreen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace