foto

Terrence Hardiman

  • nar. 6.4.1937 (82 let)
    Forest Gate, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto v Oxfordu (TV film)
2014 Mr. Turner
2009 Radio Mania: An Abandoned Work
V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2007 Neuvěřitelný příběh
2000 Distant Shadow
1997 Moonstone, The (TV film)
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
Vlak smrti (TV film)
1991 Der Mann nebenan
1988 Mask of Murder
1987 Slečna Marpleová: Zapomenutá vražda (TV film)
1986 God's Outlaw
1983 Sahara
1982 Gándhí
Inside the Third Reich (TV film)
1981 Bankovní loupež
Bunker, The (TV film)
1979 Rebecca (TV film)
1976 Story of David, The (TV film)
1972 Papežka Jana
Running Scared

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S01E03)
The Crown (TV seriál)
A Company of Men (S02E02)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2010 Pán času (TV seriál)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Král rybář (S07E03)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
1995 Demon Headmaster, The (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Magic Grandad (TV seriál)
Strange But True? (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
My Father's House (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Oresteia (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Edward the Seventh (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1977 Everyman (TV seriál)
1975 I'll Think About It

Host

TV pořady

1996 To Me, to You! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace