foto

Victor Löw

  • nar. 25.8.1962 (56 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prooi
2015 Admirál
2013 Daglicht
Perfect Man, A
Smoorverliefd
2012 Plán C
2008 Popo
Radeloos
The Box Collector
Z Reykjavíku do Rotterdamu
2007 Trage liefde
2005 Mysterie van de sardine, Het
2004 Floris
Stille Nacht
Zusjes Kriegel, De
2003 Groot dictee der nederlandse taal, Het (TV film)
SuperTex
2001 Costa!
2000 Goede daden bij daglicht: Hond (TV film)
Iedereen beroemd!
Lek
Rent a Friend
1999 Missing Link
Němý svědek
Spaanse paard, Het (TV film)
1998 Glinsterend pantser, Het (TV film)
Het 14e kippetje
Létající liftboj
Temmink: The Ultimate Fight
1997 Charakter
1995 Antonia
1994 De Flat
1993 Schaduwrijk, Het
1992 Seveřané
Tři nejlepší věci v životě
1991 Hotýlek

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2011 Rembrandt en ik (TV seriál)
Seinpost Den Haag (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
We gaan nog niet naar huis (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 All stars - De serie (TV seriál)
De zeven deugden (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Abeltje (TV seriál)
Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1996 Tijd van leven (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
Verhalen van de straat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace