foto

Killian Scott

  • nar. Sandymount, Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
2017 Jack Taylor: Blood Cross (TV film)
2016 Proti vlastní krvi
2015 Traders
2014 71
Kalvárie
2013 Jack Taylor: Priest (TV film)
Jack Taylor: Shot Down (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
2012 Good Vibrations
Rafters, The
The Tragedy of Macbeth
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
2008 Christian Blake

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
Zatracení (TV seriál)
God's Body (E10)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Zatracení (TV seriál)
A Different Species (E07)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
další epizody (7)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Occurrence Reports (S05E06)
A Last Good Act (S05E05)
The Dreaming Dead (S05E04)
další epizody (10)
2014 Siblings (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2010 Love/Hate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky