foto

Joël Santoni

  • nar. 5.11.1943
    Fez, Maroko
  • zem. 18.4.2018 (74 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Marge d'erreur (TV film)
2008 Désobéir (Aristides de Sousa Mendes) (TV film)
2004 Copains d'abord, Les (TV film)
2001 Cena za pravdu (TV film)
1998 Maintenant et pour toujours (TV film)
1997 Cassidi et Cassidi: Le démon de midi (TV film)
Cassidi et Cassidi: Le prix de la liberté (TV film)
Clara et son juge (TV film)
1996 17 ans et des poussières (TV film)
1989 Soeurs du Nord, Les (TV film)
1986 Mort un dimanche de pluie
1981 Héroïques, Les (TV film)
1979 Ils sont grands, ces petits
1976 Les Oeufs brouillés
1974 Les yeux fermés

TV seriály

2016 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Uns contre les autres - 2ème Partie (S13E06)
Les Uns contre les autres - 1ère Partie (S13E05)
L'Annonce - 2ème Partie (S13E02)
další epizody (4)
2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Une autre vie (S12E04)
Lisbonne-Strasbourg, allers-retours (S12E03)
Coeurs blancs, coeurs noirs (S12E02)
další epizody (4)
2014 Úžasná rodina (TV seriál)
Jacques et son double (S11E04)
Un manoir à Madère (S11E02)
2011 Úžasná rodina (TV seriál)
Tous en scène ! (S09E03)
La Guerre des chefs (S09E02)
Vive la crise ! (S09E01)
2009 Úžasná rodina (TV seriál)
Retour aux sources (S08E03)
Otages (S08E02)
Le Grand Virage (S08E01)
2007 Úžasná rodina (TV seriál)
La Famille s'agrandit (S07E03)
Vacances marocaines (S07E02)
Les Adieux à Nono (S07E01)
2006 Úžasná rodina (TV seriál)
Un nouveau départ (S06E03)
L'Enfer au paradis (S06E02)
Rien ne va plus (S06E01)
2002 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Goût de la vie (S05E03)
Un Beaumont peut en cacher un autre (S05E02)
Des invités encombrants (S05E01)
2000 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Grand Départ (S04E03)
Panique à bord (S04E02)
Le Clash (S04E01)
1997 La Vocation d'Adrienne (TV seriál)
1996 Úžasná rodina (TV seriál)
Beaumont de père en fils (S03E03)
L'Amour en vacances (S03E02)
Nicolas s'en va-t-en guerre (S03E01)
1993 Úžasná rodina (TV seriál)
Dure, dure la rentrée (S02E03)
Des vacances mouvementées (S02E02)
Bonnes et mauvaises surprises (S02E01)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
Des jours ça rit, des jours ça pleure (S01E03)
Des vacances orageuses (S01E02)
Les Parents disjonctent (S01E01)

Dokumentární

1974 Course en tête, La

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1986 Suivez mon regard
1975 Thomas

Dokumentární

1997 Bunuel Mexican, Un

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky