foto

Robert Scheerer

  • nar. 28.12.1929
    Santa Barbara, California, USA
  • zem. 3.3.2018 (88 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Absent-Minded Professor, The (TV film)
1984 Glitter (TV film)
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
1978 Happily Ever After (TV film)
1977 Mravenci (TV film)
1975 Target Risk (TV film)
1974 Shirley MacLaine: If They Could See Me Now (TV film)
1973 Nejlepší atlet světa
Poor Devil (TV film)
1970 Adam at 6 A.M.
1969 Arsenic and Old Lace (TV film)
Hans Brinker (TV film)

TV seriály

1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E19)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E10)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stínohra (S02E16)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Odkaz (S07E10)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 1/2 (S06E10)
Slečna Q (S06E06)
Vyděděnec (S05E17)
další epizody (4)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Odkaz (S04E06)
Plecháč (S03E20)
Přeběhlík (S03E10)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena (S03E08)
Špičkový výkon (S02E21)
Lidský rozměr (S02E09)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Mary Tyler Moore Hour, The (TV seriál)
1978 Rock Rainbow (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1960 Swinging Spiketaculars (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1968 A Happening in Central Park (koncert)

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)
1971 The Grand Opening of Walt Disney World (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky