foto

Sergej Hudák

  • nar. 19.10.1964
    Prešov, Československo
  • zem. 29.5.2009 (44 let)
    Prešov, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Meruňkový ostrov
2009 Pokoj v duši
2003 Želary
2002 Útěk do Budína
1997 Zdivočelá země

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Popaterce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace