foto

Laëtitia Eïdo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Entre Deux Trains
2018 Tel Aviv v plamenech
2017 Hawa Moqaddas
2014 Tančící Arabové
2012 Article 23
2009 La marche des crabes

TV seriály

2019 Prise au piège (TV seriál)
2018 Fauda (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2017 Yes I Do (TV seriál)
Fauda (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (11)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2008 Hero Corp (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Real Fauda (TV film)
2011 Osudy Říma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace