foto

Michael Schenk

  • nar. 21.12.1965 (55 let)
    Osnabrück, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Burggraben (TV film)
2020 Der Kommissar und die Wut (TV film)
2019 Kopfplatzen
Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
2018 Spätwerk
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Rien ne va plus
2016 Böser Wolf (TV film)
2015 Stát vs. Fritz Bauer
Tiefe Wunden (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2012 Jak změřit svět
Tod einer Polizistin (TV film)
Wir wollten aufs Meer
2011 Ein guter Sommer (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Bílá stuha
Jenseits der Mauer (TV film)
2008 Der Baader Meinhof Komplex
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
Předčítač
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
Windland (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Všichni nebyli vrazi (TV film)
2004 Das Kommando (TV film)
Napola: Hitlerova elita
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Kurve, Die
2001 Endstation Tanke
Finnlandia
Nepřítel před branami
Pravidla úspěchu
Ve jménu genetiky (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gomez - Kopf oder Zahl
Nic než pravdu
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
1997 Sawdust Tales
1996 Hlas vraha (TV film)
1995 Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1994 Hamlet (TV film)
Menschenfresser, Der (TV film)
Oi
1993 Richards Korkbein (TV film)
1988 Red Herring, The

TV seriály

2019 Helen Dorn (TV seriál)
Nach dem Sturm (E11)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Konkurrentinnen (S17E03)
2018 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S04E06)
Geliehenes Glück (S04E05)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod in der Markthalle (S08E19)
Místo činu (TV seriál)
Fangschuss (S48E12)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die Mädchen aus Ost-Berlin (S01E05)
Alles Klara (TV seriál)
Der dritte Mann (S03E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Toter Mann (S15E13)
Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Schnee (S01E02)
Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Der Amerikaner (S03E04)
Einer von uns (S03E03)
další epizody (4)
2013 Heldt (TV seriál)
Hotel Adlon (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 3 (E03) - a.z.
Epizoda 1 (E01)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Schutzlos (S02E09)
Poslední polda (TV seriál)
Naše ulice (S04E05)
Policie Hamburk (TV seriál)
Hodný polda, zlý polda (S08E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Der Schmetterling (S13E07)
Wilsberg (TV seriál)
Die Entführung (E37)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und der brennende Mann (S44E17)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
In Vino Veritas (S03E19)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Nebezpečné setkání (S05E25)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fragen der Ehre (S10E18)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das nette Mädchen (S09E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Panter (S14E02)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Pokání (S40E26)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Leben und Tod (E01)
Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Stumme Wut (E35)
2006 V podezření (TV seriál)
Willkommen im Club (E06)
Místo činu (TV seriál)
Unter Kontrolle (S37E05)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Wikingergold (S03E08)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Místo činu (TV seriál)
Hamburg - Inkognito (S33E23)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Auf-Schneider: Aufstieg und Fall eines deutschen Baulöwen (TV film)
2016 Fallada - Im Rausch des Schreibens (TV film)
2005 Videotagbuch von Dennis Gansel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky