foto

Manon Straché

  • nar. 27.3.1960 (59 let)
    Magdeburg, Magdeburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loď snů: Kuba (TV film)
2014 Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
Rosamunde Pilcher: První nebo druhá (TV film)
2012 Rosamunde Pilcher: Falešná jeptiška (TV film)
2009 Baby frei Haus (TV film)
Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008 Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Familie Sonnenfeld: Veränderungen (TV film)
Im Gehege (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2005 Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
Mein Vater und ich (TV film)
2004 Die Boxerin (studentský film)
2001 Der Club der grünen Witwen (TV film)
Loď snů - Mexiko (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Scharf aufs Leben (TV film)
1997 Ausgerastet (TV film)
Der Neffe (TV film)
Tatort - Bienzle und der tiefe Sturz (TV film)
1996 Küsse niemals deinen Chef (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das Kind (TV film)
1992 Herr Ober!
Wir Enkelkinder
1986 Mönch ärgere dich nicht (TV film)
Richter in eigener Sache (TV film)

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
Krügers Odyssee (E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Cool bleiben (S10E09)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein richtiges Kind (S02E04)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Reise ins Ungewisse (S10E08)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Láska a utrpení (S12E02)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Speed (S04E19)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
Wunschpunsch (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die 30 besten Berlin-Filme (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)
Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky