foto

Petra Puldová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Pan Čistý (studentský film)
2010 Domina (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)

TV seriály

2012 Ententýky (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2015 32 utajovaných stran_zpráva z pekla

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace