foto

Ivana Šťastná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Tchyně a uzený (TV film)
2010 Alma (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2008 Trofej (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
2005 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
další epizody (6)
2004 Černí baroni (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace