foto

Hawthorne James

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Keys
2018 A Day of Trouble
Dirty Dead Con Men
2016 Blues for Life
Lucky Girl
2013 Christmas Wedding, A
2010 Malice N Wonderland
2008 Stick Up Kids, The
2006 Hood of Horror
System Within, The
2005 Boss'n Up
Dnes zemřeš!
2000 Dvojník
1999 Art of a Bullet, The
1997 Amistad
Campfire Tales
Riot (TV film)
1996 Nebeští vězni
1995 Sedm
1994 Nebezpečná rychlost
Schůzka o půlnoci
1993 Podstata spravedlnosti (TV film)
1992 Habitation of Dragons, The (TV film)
Vodní motor (TV film)
1991 The Doors
The Five Heartbeats
1989 Othello
1988 Dostanu tě, syčáku
Patty Hearstová
Ricky 1
1987 L. A. policie (TV film)
1985 Purpurová barva
1982 Penitentiary II
1979 Disko kmotr

TV seriály

2018 5th Ward (TV seriál)
2013 Newsreaders (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Alice Quits (S03E13)
2012 Workaholics (TV seriál)
Real Time (S03E08)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
2005 Carnivale (TV seriál)
Cestou do Damašku (S02E06)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Volání do zbraně (S07E01)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Zpěv sirény (S05E04)
2000 City of Angels (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1997 The Good News (TV seriál)
1996 Sparks (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Touha po pozornosti (S02E21)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Dokumentární

2018 Making the Five Heartbeats

Režijní filmografie

Filmy

2008 Stick Up Kids, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky