foto

Peter Crombie

  • nar. 26.6.1952 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Můj pes Skip
1997 Frankensteinův dům (TV film)
Walton Easter, A (TV film)
1995 Safe
Sedm
1994 Takoví normální zabijáci
1993 Vycházející slunce
1991 The Doors
1990 Hodiny zoufalství
Smoothtalker
1989 Narozen 4. července
1988 Sliz
1987 Porušený slib (TV film)

TV seriály

1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Padlí andělé 2/2 (S01E15)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1995 Get Smart (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opera (S04E09)
The Watch (S04E06)
The Pitch (S04E03)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Confession (S02E01)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace