foto

Katharina Meinecke

  • nar. 26.3.1960 (61 let)
    Braunschweig, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
2010 Teď nebo nikdy (TV film)
2008 Todsünde (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
2005 Není nebe nad Afrikou (TV film)
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Besuch aus Bangkok (TV film)
Du oder keine (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
Vor meiner Zeit (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
1996 Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
Svens Geheimnis (TV film)
Tödliche Wahrheit (TV film)
1988 Land der Väter, Land der Söhne

TV seriály

2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Der Waschlappen (S04E04)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Milenec z Latinské Ameriky (S03E24)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kmotra (TV seriál)
Die Patin - Teil 3 - Kein Weg zurück (E03)
Die Patin - Teil 2 - Kein Weg zurück (E02)
Die Patin - Teil 1 - Kein Weg zurück (E01)
2007 Inga Lindström (TV seriál)
Kde láska končí a začíná (E16)
Das Traumschiff (TV seriál)
San Francisco (E55)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1994 Sonntag & Partner (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1991 Auf der Suche nach Salome (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky