foto

Joshua Sinclair

  • nar. 7.5.1953 (66 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Rose in Winter
2008 Smrt v horách
2001 Shaka Zulu: Boj o pevnost (TV film)
1993 Jonathan z kmene medvědů
1988 Verdikt
1984 Biko Inquest, The (TV film)
1981 Lili Marleen
1979 The Golden Lady
1978 Krásný gigolo, ubohý gigolo
1977 Casanova & Co.
1976 Keoma

TV seriály

1988 Nonni og Manni (TV seriál)
1986 Shaka Zulu (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace