foto

Chris Stack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Pose Down
Ten večer
The Mini
2003 Škola ro(c)ku
2002 Mass Murder
Roger Dodger
1999 Love Is Strange (TV film)

TV seriály

2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rhodium Nights (S13E23)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Hoď si mincí (S01E04)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky