foto

Phillip Holder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Braille
2008 Restraint
2000 Marriage Acts (TV film)
1999 Kick
Powderburn
1998 V ďáblově moci (TV film)
1997 Under the Lighthouse Dancing
1989 Celia
1988 Kdo s koho
Výkřik ve tmě
1986 Šokovaná
1985 Came a Hot Friday
1983 Strata
1982 The Scarecrow
1981 Bad Blood

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1997 Simone de Beauvoir's Babies (TV seriál)
1996 Sun on the Stubble (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Echo Point (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Hanlon (TV seriál)
1984 Heroes (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

2000 The Last Plane Out of Berlin (TV film)
The Track (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky