foto

Benno Sterzenbach

  • nar. 3.3.1916
    Osnabrück, Německá říše
  • zem. 13.9.1985 (69 let)
    Feldafing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Titanic (TV film)
1983 Hostage
1982 Eso es
1980 Weber, Die (TV film)
1979 Gefangen in Frankreich: Theodor Fontane im Krieg 1870/71 (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
1970 Pippi na útěku
1969 Ein Charleston für Lady Mac' Beth (TV film)
1968 Der Urlaub (TV film)
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Rückfahrt (TV film)
1966 Adrian, der Tulpendieb
Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
Der Fall der Generale (TV film)
Die Ermittlung (TV film)
Johannisnacht (TV film)
Towarisch (TV film)
Velký flám
1965 Der heimliche Teilhaber (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Flug in Gefahr (TV film)
König Richard III (TV film)
1963 Mirandolina (TV film)
1962 Der Schlaf der Gerechten (TV film)
Feuertreppe, Die (TV film)
Max, der Taschendieb
1961 Wir waren drei (TV film)
1960 Die Friedhöfe (TV film)
Einer von sieben (TV film)
The Avenger
1959 Freddy unter fremden Sternen
1958 Antigone (TV film)
Der Korporal aus Java (TV film)
1957 Das heiße Herz (TV film)
Richter und sein Henker, Der (TV film)
Wir sind mitten in der Operation (TV film)
1955 Cornet - Die Weise von Liebe und Tod, Der
Falsch verbunden (divadelní záznam)
Unternehmen Schlafsack
1954 John Walker schreibt an seine Mutter (TV film)
Was ihr wollt (divadelní záznam)
1951 Mein Freund, der Dieb
1948 Wege im Zwielicht

TV seriály

1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1982 Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
Stechlin, Der (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1970 Die Reiter von Padola (TV seriál)
1968 Der Vater und sein Sohn (TV seriál)
1966 Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky