foto

Karel Šindelář

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Snad se ještě neuvidíme (studentský film)

Dokumentární

2018 Grygar
2017 Kde jsou ještě vidět hvězdy (studentský film)
2015 Life in New York

Režijní filmografie

Filmy

2020 Zločiny proti pizze
2018 Why So Sirius (studentský film)
2017 Oslava (studentský film)
Past na zajíce (studentský film)
2010 Snad se ještě neuvidíme (studentský film)

Dokumentární

2015 Life in New York

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Why So Sirius (studentský film)
2017 Oslava (studentský film)
2010 Snad se ještě neuvidíme (studentský film)

Dokumentární

2015 Life in New York

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Why So Sirius (studentský film)
2010 Snad se ještě neuvidíme (studentský film)

Hudební videoklipy

2020 Zvíře jménem Podzim - Podzimní pes (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Life in New York

Fanoušci tvůrce