foto

Dave Warner

  • nar. 1953
    Bicton, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Restraint
2004 Roll (TV film)
2003 Hlavně se nevzdat (TV film)
2002 Než se staneš superstar
2000 Horká krev

TV seriály

2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Z popele (S04E01)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Pouta, která svazují (S03E23)
Tři malá slůvka (S03E10)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Štvanice (S02E12)
Italský hřebec (S01E19)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Sladkých 18 (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace