foto

Nellis du Biel

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Die Spur der Mörder (TV film)
2017 Der Sohn (TV film)
Ein Kind wird gesucht (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Krokodil (TV film)
2010 Skvělá kariéra (TV film)
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)
2006 Tod eines Keilers (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
2003 Les pro stromy
Poslední taxi (TV film)
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)

TV seriály

2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2011 Rozmarné jaro (TV seriál)
2006 Das Duo (TV seriál)
Auszeit (E11)
Unter Strom (E10)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Zrada (S33E20)
1997 Místo činu (TV seriál)
Hahnenkampf (S28E09)
1996 Místo činu (TV seriál)
Kolportage (S27E11)
1993 Sahara-Projekt, Das (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Stahlwalzer (S24E14)
1990 Místo činu (TV seriál)
Zbraň (S21E08)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1991 Der Deal (TV film)

TV seriály

1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zbraň (S21E08)
1989 Místo činu (TV seriál)
Káťa mlčí (S20E11)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky