foto

Dušan Szabó

  • nar. 9.2.1960 (59 let)
    Spišská Nová Ves, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Filmoviedky: Náhradná matka (TV film)
2001 Pod hladinou (TV film)
2000 Krajinka
1998 Knieža (TV film)
Svetlo (TV film)
1997 Scenár (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
1992 Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
Papierový drak (TV film)
Zrkadlo (TV film)
1991 Ježišova matka (TV film)
Konto (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Ako som plával ku kráľovnej severu (TV film)
R.S.C.
Sám sebe po kolená (TV film)
Čarovné kresadlo (TV film)
1989 Ulice bez mena
1988 Jakubove uniformy (TV film)
Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
Niekto ako ja (TV film)
Omyl doktora Moresiniho (TV film)
1985 Cengá do triedy (TV film)
1984 Falešný princ
Hektoliter (TV film)
Vymodelujem more (TV film)
1983 Prekvapenie (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Svědek (E06)
2013 Klan (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
2011 Zlomok sekundy (TV seriál)
2009 Rádio (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)
Štúrovci (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)

Dokumentární

2017 Martin Ťapák - vyp.
2013 Povstanie Slovensko 1939-1945 (TV film)

Host

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace