foto

Marek Příkazký

  • nar. 2.4.1987 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tah na branku (studentský film)
2011 Amore Mia (studentský film)
2010 Nevěř jí (studentský film)
2009 Doprdelesvěta! (amatérský film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Vraždící babička (S01E20) (epizoda)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace