foto

Billie Zöckler

  • nar. 18.1.1949
    Celle, Niedersachsen, Západní Německo
  • zem. 20.10.2019 (70 let)
    Munich, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Club der einsamen Herzen (TV film)
Goblin - Das ist echt Troll
2014 Landauer - Der Präsident (TV film)
2012 Wer's glaubt, wird selig
2009 Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
Wickie und die starken Männer
2004 Rosamunde Pilcher: Láska ve hře (TV film)
2003 Druhá Eva (TV film)
Ideální domácnost (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
2002 Malá čarodějka Bibi
Svatba na venkově (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Liebe und andere Lügen (TV film)
1999 Comeback für Freddy Baker (TV film)
Die Ehre der Strizzis
Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
Midsommar Stories (studentský film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)
Supersingle (TV film)
1994 Dračí prsten (TV film)
1993 Der Heiratsvermittler (TV film)
1992 Alles Lüge
Der Unschuldsengel (TV film)
1991 Jeď, Trabi, jeď!
1990 Der Neue Mann (TV film)
Keep on Running
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
Giovanni oder die Fährte der Frauen (TV film)
Peníze
1984 Im Himmel ist die Hölle los
1982 Neonstadt

TV seriály

2019 Patchwork Gangsta (TV seriál)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kopfüber ins neue Leben (S11E14)
2006 Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergangene Sünden (E02)
Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Dio vede e provvede (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Příteli můj (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1988 Eichbergers besondere Fälle (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky