foto

Luis Marín

  • nar. 16.1.1932 (87 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 En brazos de la mujer madura
Siempre hay un camino a la derecha
1991 Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
1989 Zvířátka a lupiči
1987 Lute: camina o revienta, El
1986 Válka bláznů
1984 Případ Almeria
1982 Leyenda del tambor, La
1980 Despido improcedente
Pasión prohibida
1978 Cabo de vara
La sombra de un recuerdo
1977 Ladrido, El
Me siento extraña
1976 Bananas Boat, The
Espuela, La
Guerreras verdes
Libro del buen amor II, El
Siesta, La
Uno del millón de muertos
1975 Divorcio a la andaluza
1974 Cuando los niños vienen de Marsella
Odio a mi cuerpo
Reprimido, El
Siete chacales
1973 Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave?
Juan soldado (TV film)
Legenda o rychtáři z Alamedy
Pajaritos, Los
1972 Bianco, rosso e...
Monta in sella, figlio di...!
Pancho Villa
1970 Cuatro desertores
Garringo
Muerte busca un hombre, La
¡Se armó el belén!
1969 Más allá del río Miño
Tarzán en la gruta del oro
1968 A Ghentar si muore facile
1967 Busca, La
1966 Black box affair: il mondo trema
Con el viento solano
Las salvajes en Puente San Gil
Mestizo
Nemilosrdný zabiják
Posición avanzada
1965 Crimen de doble filo
Historias de la televisión
Los que no fuimos a la guerra
1964 Ella y el miedo
Extraño viaje, El
Muerte llama otra vez, La
Prohibido soñar
Salario del crimen, El
1963 Las tres espadas del Zorro
Rififí en la ciudad
1962 Hombre del expreso de Oriente, El
Horizontes de luz
Todos eran culpables
1961 Indulto, El
Y el cuerpo sigue aguantando
1960 Páskové
1959 Se vende un tranvía

TV seriály

2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1991 Réquiem por Granada (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Trotamúsicos, Los (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1981 Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1978 Cañas y barro (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Pícaro, El (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)

Dokumentární

1967 Reportaje de un rodaje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace