foto

Perla Cristal

  • nar. 29.9.1937 (80 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Blanca Paloma, La
1988 Jailbird Rock
1984 Atrapadas
1978 Black Pearl, The
1977 Marginadas, Las
1976 Batida de raposas
La iniciación en el amor
1974 Cinco almohadas para una noche
Correrías del Vizconde Arnau, Las
El chulo
Emma, puertas oscuras
Hay que matar a B.
Inmorales, Los
1973 Celos, amor y Mercado Común
Consigliori, Il
Dans la poussière du soleil
La corrupción de Chris Miller
Señora doctor
1972 Furia del Hombre Lobo, La
1971 El Cristo del Océano
Los jóvenes amantes
Reverend Kolt
1970 Belles au bois dormantes, Les
Sin un adiós
1969 Juicio de faldas
Picos Pardos a la ciudad, De
¿Por qué pecamos a los cuarenta?
Susana
1968 Comanche blanco
Esclava del paraíso, La
1967 A Witch without a Broom
Crónica de nueve meses
Flash 02
Joe Navidad
Oscuros sueños eróticos de agosto
40 grados a la sombra
1966 Culpable para un delito
Dos mil dólares por Coyote
Hoy como ayer
Sedm statečných žen
Sette pistole per i MacGregor
1965 Búsqueme a esa chica
La cesta
Marc Mato, agente S. 077
Rostro del asesino, El
Vuelta, La
1964 Černý Tulipán
El secreto del doctor Orloff
Muerte silba un blues, La
Pão, Amor e... Totobola
Ponte dei sospiri, Il
Tiro por la espalda, Un
1963 Cuatro noches de la luna llena, Las
Escala en Hi-Fi
1962 Gritos en la noche
Motorizzati, I

TV seriály

2008 Guante blanco (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias de mi barrio (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace