foto

Jurij Curilo

  • nar. 10.12.1946 (73 let)
    Vjazniki, Vladimirskij kraj, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2019 Kljatva
Kurator
2018 Prišelec
Skif
2017 Poslední bohatýr
2016 Krasnyj
2015 Glavnyj
Poslednij rubež
2014 Dubrovskij
Hledání
Hlupák
Zakázaná říše
Zaljotčiki
2013 Je těžké být bohem
Na kryljach
2012 Golfský proud pod ledovou horou
Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2011 PiraMMMida
2010 Ztichlé duše
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
Pop
2008 Na kryše mira
Tichaja semejnaja žizň (TV film)
2007 Nulevoj kilometr
Rud i Sem
Troje i Sněžinka
2006 Pitěr FM
Průsmyk smrti (TV film)
2004 Countdown
2002 Kopejka
2001 V avgustě 44-go
1998 Chrustaljove, vůz!
1993 Čjornaja akula
1966 Korolevskaja regata

TV seriály

2019 Igra s ogňom (TV seriál)
SSSR (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
2018 Strasť (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Snajper. Oficer SMERŠ (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
2013 Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
Vkus granata (TV seriál)
Epizod 1.16 (E16)
Epizod 1.15 (E15)
Epizod 1.14 (E14)
další epizody (16)
2010 Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
Kak vygljadit raj (S03E02)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S01E07)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
Ech, Semenova! (S02E02)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Bolšaja igra (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Krasnyj děd (S01E03)
Nědětskij mir (S01E02)
Bližnij krug (S01E01)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
další epizody (9)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky