foto

Bernhard Conrad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Geisterschiff - Der Usedom-Krimi (TV film)
Kahlschlag
2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2014 Milované sestry
2013 Prameny života
2012 Schilf
2011 Lindburgs Fall (TV film)
2008 Weitertanzen
2007 Anzhelina (studentský film)
2006 Aufrecht stehen (studentský film)
Kalypso (studentský film)

TV seriály

2018 Unschuldig (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Sandy (E05)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Piratennest (S10E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Anděl strážný (S24E10)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Full House (S17E06)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Blackout (S20E13)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Klare Verhältnisse (S02E03)
Alles Klara (TV seriál)
Der dritte Mann (S03E06)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Fenster zum Hof (2) (S05E06)
Fenster zum Hof (1) (S05E05)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
DNA (S01E05)
Schnee (S01E02)
Policie Hamburk (TV seriál)
Der Kuss der Spinne (S09E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lösegeld (S14E14)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2013 Válečná generace (TV seriál)
Ein anderes Land (E03)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Věčná loviště (S01E10)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky