foto

Yvonne Dany

  • nar. 1.11.1903
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 5.6.1985 (81 let)
    Vichyf, Auvergne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Tygrova brigáda
1997 C'est pour la bonne cause
1982 Tisíc miliard dolarů
1981 Chanel Solitaire
Le Lac des morts vivants
Le roman du samedi: L'agent secret (TV film)
1980 Coq de Bruyère, Le (TV film)
1977 Bobby Deerfield
L'imprécateur
Maestro, Le
Une femme, un jour...
1976 Bartleby
Grand fanfaron, Le
Nejcennější co mám
1975 C'est bon pour la santé
Messe dorée, La
Sérieux comme le plaisir
1974 On s'est trompé d'histoire d'amour
1972 Humeur vagabonde, L'
1968 Muž v buicku
1962 Gigot
1961 Cause toujours, mon lapin
1960 Boulevard
Pravda
Stará garda
1958 Et ta soeur
1956 Elena a muži
Gervaisa
Lorsque l'enfant paraît
1955 La Madelon
Lola Montès
1952 Ils sont dans les vignes
Les surprises d'une nuit de noces
Radovánky
1951 Deux gamines, Les
Dupont Barbès
Gibier de potence
Rozkošná Caroline
Rue des Saussaies
Sous le ciel de Paris
1950 Envoi de fleurs
Gunman in the Streets
Miquette a její matka
Na shledanou, pane Grocku
Né de père inconnu
Traqué, Le
1949 Homme aux mains d'argile, L'
La cage aux filles
Tête blonde

TV seriály

1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Folie des bętes, La (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky