foto

Theresa von Eltz

  • nar. 15.11.1978 (40 let)

Biografie

Theresa von Eltzová (1978) je německá scenáristka a režisérka. Svá studia absolvovala převážně ve Velké Británii. Nejdříve studovala historii na univerzitě v Oxfordu, poté filmovou režii na Národní filmové a TV škole (NFTS) v Beaconsfieldu. Realizovala krátké snímky Gecko (2007) a Blízko (Close, 2008). Věnovala se také reklamní a TV tvorbě. V celovečerní stopáži debutuje dramatem 4 králové (Vier Könige, 2015).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ostwind 4 - Aris Ankunft
2018 Tatort - Wer jetzt allein ist (TV film)
2015 4 králové
2008 Close

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
Esteřino tajemství 2. část (S12E07)
Esteřino tajemství 1. část (S12E06)
další epizody (5)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Close

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky