foto

Peter Rappenglück

  • nar. 3.1.1962 (59 let)
    Garmisch-Partenkirchen, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gundermann
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Austreten
2014 Hinterdupfing
Superega
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
Trans Bavaria
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
2009 Das Zimmer im Spiegel
Tajemný pan G. (TV film)
2008 Baching (TV film)
Krabat: Čarodějův učeň
Láska s nápovědou (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)
Das letzte Stück Himmel (TV film)
Pan Haf
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Ludenmann macht fertig (studentský film)
Plötzlich Opa (TV film)
2005 Apollonia (TV film)
Die Wilden Kerle 2
Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Grenzverkehr
Hengstparade (TV film)
2004 Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe
Pomsta živých smolařů
2003 Großglocknerliebe
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Návrat
Život na rozcestí (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Pianista
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Heirate mir! - Einmal ist jede(r) dran (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Romeo (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Erkan & Stefan
I Love You, Baby
1999 Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Ganz unten, ganz oben (TV film)
Jackiino dítě (TV film)
R.O.S.I. (studentský film)
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Hledání Jantarové komnaty
Supersingle (TV film)
1997 Dazlak
Die drei Mädels von der Tankstelle
Porträt eines Richters (TV film)
Vražedná past (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Männerpension
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
1994 Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen

TV seriály

2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Čichat zespodu k fialkám (S03E17)
2012 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2010 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Útěk z vězení (S41E24)
2009 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Amnézie (S40E33)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Santa je mrtvý (S12E05)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Nevinná (S32E07)
2000 Místo činu (TV seriál)
Der schwarze Skorpion (S31E25)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tajemství Glockenbachu (S30E21)
1998 Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
Místo činu (TV seriál)
Schwarzer Advent (S29E24)
Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (S29E06)
1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt překupníka (S02E03)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt v internátu (S01E02)
T.V. Kaiser (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Schattenwelt (S27E19)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Florian III (TV seriál)
Russige Zeiten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Alles Palermo (S24E12)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1995 Der Komödienstadel - Die Wadlbeißer von Traxlbach (divadelní záznam)
1994 Der Komödienstadel - Die Goldene Gans (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky