foto

Peter Rappenglück

  • nar. 3.1.1962 (56 let)
    Garmisch-Partenkirchen, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gundermann
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Austreten
2014 Hinterdupfing
Superega
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
2012 Pfarrer Braun - Ausgegeigt! (TV film)
Rozmarné jaro: Nové začátky (TV film)
Trans Bavaria
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
2010 Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Das Zimmer im Spiegel
Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
Tajemný pan G. (TV film)
2008 Baching (TV film)
Krabat: Čarodějův učeň
Láska s nápovědou (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)
Das Letzte Stück Himmel (TV film)
Pan Haf
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Ludenmann macht fertig (studentský film)
Plötzlich Opa (TV film)
2005 Apollonia (TV film)
Big Ben - Santa je mrtvý (TV film)
Die Wilden Kerle 2
Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Grenzverkehr
Hengstparade (TV film)
2004 Abgefahren
Pomsta živých smolařů
2003 Großglocknerliebe
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Návrat
Život na rozcestí (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Pianista
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Meine polnische Jungfrau
Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Romeo (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Erkan & Stefan
I Love You, Baby
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
1999 Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Ganz unten, ganz oben (TV film)
Jackiino dítě (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
R.O.S.I. (studentský film)
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Big Ben - Vražda vidlemi (TV film)
Hledání Jantarové komnaty
Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
Supersingle (TV film)
Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
1997 Big Ben - Smrt překupníka (TV film)
Dazlak
Die drei Mädels von der Tankstelle
Porträt eines Richters (TV film)
Vražedná past (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Big Ben - Smrt v internátu (TV film)
Männerpension
Tatort - Schattenwelt (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
1995 Der Komödienstadel - Die Wadlbeißer von Traxlbach (divadelní záznam)
Einzige Zeugin, Die (TV film)
1994 Der Komödienstadel - Die Goldene Gans (divadelní záznam)
Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen
1993 Tatort - Alles Palermo (TV film)

TV seriály

2011 Frühling (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Florian III (TV seriál)
Russige Zeiten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace