foto

Michael Rousselet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chuck Hank and the San Diego Twins
Má volba
2015 Dude Bro Party Massacre III
2013 Coldwater

TV seriály

2013 Cyanide and Happiness Shorts (TV seriál)
2012 Video Game High School (TV seriál)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)

Dokumentární

2016 Room Full of Spoons

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dude Bro Party Massacre III

TV seriály

2017 Purgatony (TV seriál)
2013 Cyanide and Happiness Shorts (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace