foto

Tuc Watkins

  • nar. 2.9.1966 (54 let)
    Kansas City, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kluci z party
2016 Retake
2006 13 Graves (TV film)
Kauza CIA
2002 Invaze smrtícího hmyzu
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Can't Stop Dancing
Mumie
1998 Tenká růžová čára
1997 I Think I Do
1992 Little Sister

TV seriály

2020 Černé pondělí (TV seriál)
So Antoine (S02E02)
Mixie-Dixie (S02E01)
2017 Eastsiders (TV seriál)
East of Eden (S03E06)
2016 Hráči (TV seriál)
Vstup do chrámu (S02E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Svědek obžaloby (S08E10)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Goes to Hell (S11E09)
2015 Telenovela (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zmocněnec 2/2 (S03E19)
Zmocněnec 1/2 (S03E18)
2014 Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Welcome to Hell (S04E14)
Auld Lang Party (S04E13)
další epizody (4)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ann and Chris (S06E13)
2013 Maron (TV seriál)
Internet Troll (S01E01)
One Life to Live (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a ďábel (S02E40)
Bobovy burgery (TV seriál)
Turkey in a Can (S04E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ann's Decision (S05E12)
Skladiště 13 (TV seriál)
Instinkt (S04E15)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Comeback Kid (S04E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
Chyba v plánu (S08E19)
další epizody (5)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vše pod kontrolou (S08E07)
Přijďte k nám na večeři (S07E23)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
další epizody (7)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (11)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Odhalení (S06E08)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
další epizody (8)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Město v plamenech (S05E08)
Zrcadlo, zrcadlo (S05E05)
další epizody (8)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
S uměním to není lehké (S04E05)
Jestli něco nesnáším (S04E04)
Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Hodně krátká svíčka (S02E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kočičinec (S02E20)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Malá sestřička (S01E19)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Game of Chance (S02E21)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky