foto

Robert Glatzeder

  • nar. 1971
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wenn Fliegen träumen
2017 Ein schrecklich reiches Paar (TV film)
2016 Wilsberg – Mord und Beton (TV film)
2014 bestefreunde
2012 Die Männer der Emden
2011 Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2009 Résiste - Aufstand der Praktikanten
2007 Mitte 30 (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
Tatort - Veras Waffen (TV film)
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
2000 Schimanski: Smrtící láska (TV film)
1995 Tatort - Falsches Alibi (TV film)
1973 Legenda o Pavlovi a Pavle

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (S01E12)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
Unsere zehn Gebote (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Offroad TV (TV seriál)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1996 Mensch, Pia! (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace