foto

Marko Bräutigam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Niemand ist eine Insel (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Hundsköpfe

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Schumannova chyba (S07E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Frischfleisch (S11E21)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Operation Juninacht (S01E01)
Místo činu: Berlín (TV seriál)
Was kostet Berlin? (E08)
Wer Angst hat, verliert (E07)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
další epizody (4)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Pomoc, potřebuju rande! (S01E02)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky