foto

Martin Wißner

  • nar. 1985
    Augsburg, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2009 Berlin ´36
Kommissarin Lucas - Vergessen und vergeben (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace