foto

Wally Taylor

  • nar. 1931
    Maywood, Illinois, USA
  • zem. 7.10.2012
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Skrytá úzkost
1990 Mírotvorce
1986 Boj o Jenny (TV film)
Křižovatky
Noc husí kůže
Zlaté dítě
1985 Zvedený (TV film)
1982 Rocky III
1981 Circle of Power
The Sophisticated Gents (TV film)
Útěk z New Yorku
1979 When a Stranger Calls
1976 Tajný závod
1975 Lord Shango
1974 Hangup
1973 The Alpha Caper (TV film)
1972 Cool Breeze
Shaft skóruje
1971 In Broad Daylight (TV film)
1970 Bavlna v Harlemu

TV seriály

1991 Roc (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)
Webster (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Chyťte zloděje (S02E06)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
His Two Right Arms (S02E24)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky