foto

Vic Polizos

  • nar. 12.8.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Imprisoned
2015 I'll See You in My Dreams
The Party Is Over
2014 Amnesia: Who Are You?
2012 Stealing Roses
2011 Fixing Pete (TV film)
2010 Chicken on a Pizza
2009 Pimpin' Pee Wee
2008 Suprhrdina
2007 Randy and the Mob
The Middle (TV film)
2006 Lovers, Liars and Lunatics
2005 Detektiv (TV film)
Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
2003 Living in Walter's World
1999 Annie (TV film)
Zákony džungle
1998 Ať to stojí co to stojí
Winchell (TV film)
1997 187 - Kód pro vraždu
1996 Likvidátor
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Tajná služba (TV film)
Zápisky z podzemí
1993 Kiss of a Killer (TV film)
Kost a kůže
1991 Horečka (TV film)
1990 Noční směna
1989 Nahá lež (TV film)
Noci v Harlemu
Peter Gunn (TV film)
1987 Rusové
1986 Acceptable Risks (TV film)
Child's Cry (TV film)
Condor (TV film)
Noc husí kůže
Pořádný průšvih
1985 Dravec a feťák
Seminaristé
Čest rodiny Prizziů
1984 C.H.U.D.
Muppets dobývají Manhattan
1983 Sessions (TV film)
Útěk Eddieho Macona
1980 Brubaker

TV seriály

2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zemětřesení (S02E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Detektivní balada (S06E22)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Oslava Rickyho Sarguleshe (S01E08)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný, zlý a domina (S07E23)
2006 Jericho (TV seriál)
Four Horsemen (S01E03)
Fallout (S01E02)
Pilot (S01E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Dva dole (S02E13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Verdikt (S03E06)
Čí je to vlastně Bůh? (S03E05)
Nová krev (S03E02)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Škodolibost (S02E02)
Odložené případy (TV seriál)
Les (S02E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Secrets & Lies: Part 2 (S01E23)
2001 Raising Dad (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
In My Room (S01E02)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Matka proti dceři (S01E21)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Free and Clear (S04E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
George & Leo (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Mr. Rhodes (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Průbojný (S03E17)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Vzorek (S04E18)
1995 Double Rush (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Boxer Rebellion (S02E19)
To je vražda, napsala (TV seriál)
O nehet (S12E01)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Dairy Queen (S02E06)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Baby Shower (S02E10)
Roseanne (TV seriál)
Home-Ec (S03E16)
1990 Glory Days (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Day by Day (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Poppy u stromu (2. část) (S02E02)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Útěk (S01E20)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky