foto

Jakub Košťál

  • nar. 18.1.1990 (29 let)
    Strakonice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Domovoj
2016 Macecha (studentský film)
2015 Lesapán (studentský film)
To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Pérák (studentský film)

TV seriály

2019 #martyisdead (TV seriál)
#truestory (E08)
#confession (E07)
#recovery (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2017 Na věčné časy - Relikty architektury socialistické éry (studentský film)

TV pořady

2018 Zmlsané dějiny (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brenda dneska nešla spát (studentský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)

TV seriály

2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Domovoj

Režijní filmografie

Filmy

2015 Brenda dneska nešla spát (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky