foto

Jakub Košťál

  • nar. 18.1.1990 (28 let)
    Strakonice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brenda dneska nešla spát (studentský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)

TV seriály

2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Domovoj
2016 Macecha (studentský film)
2015 Lesapán (studentský film)
To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Pérák (amatérský film)

Dokumentární

2017 Na věčné časy - Relikty architektury socialistické éry (studentský film)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Domovoj

Režijní filmografie

Filmy

2015 Brenda dneska nešla spát (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace