foto

Marie-Bénédicte Roy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christ(Off)
Le Mort de la plage (TV film)
2014 Gemma Bovery
2013 Hôtel Normandy
2012 Aux yeux de tous
2011 Mon père est femme de ménage
2010 Zločin z lásky
2009 Clara, une passion française (TV film)
Coco Chanel
Dans tes bras
Rozvody!
2007 Pozvánka k tanci
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
J'ai deux amours (TV film)

TV seriály

2018 Profil zločinu (TV seriál)
Imaginaire (S09E04)
2013 Vaugand (TV seriál)
La Place du mort (E01)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Pressing (S05E09)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Le Rosier de Madame Husson (S02E01)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky